Nieuws

Krachtige dubbelloops bestandsbeheerder voor Android

Nu je steeds meer bestanden meedraagt op je Android-toestel, heb je ook een bestandsbeheerder nodig waarmee je orde op zaken kunt stellen. Ghost Commander File Manager is geknipt voor die taak.

Android is altijd al het platform geweest voor de echte tweaker en de Google Play-winkel zit daarom propvol handige technische tooltjes. Wie meer met zijn toestel gaat doen, heeft ook behoefte aan een goede bestandsbeheerder, omdat die de achterhoede vormt voor alle tweaks die je loslaat op je smartphone.

Er zijn heel wat gratis apps te vinden die de standaard bestandsbeheerder van Android kunnen vervangen, maar het krachtige Ghost Commander File Manager heeft voor ons een streepje voor op de concurrentie.

We hebben twee redenen om Ghost Commander voor te trekken: twee bestandspanelen in één scherm. Dat betekent dat je twee mappen tegelijk open kunt houden, een godsgeschenk als je voortdurend in de weer bent met bestanden.

[related_article id=”158662″]

Het stikt daarnaast van de extra’s die van pas komen voor de mensen die werkelijk alles doen met hun Android-toestel. Wat dacht je van ondersteuning voor ZIP-archieven en (S)FTP-servers? Verkleinde weergaven van opgeslagen afbeeldingen? Of de mogelijkheid om meerdere bestanden tegelijk te selecteren en manipuleren?

De creatie van Ghost Squared is naar eigen zeggen (op de gelinkte pagina vind je de complete lijst met functies) een eerbetoon aan Norton Commander, een bestandsbeheerder uit de DOS-tijd die uit beeld verdween toen Microsoft zijn Verkenner begon in te bouwen bij Windows.


We willen het ontbreken van advertenties zeker niet als belangrijkste reden noemen om Ghost Commander File Manager te gebruiken, maar het is toch fijn om deze krachtige app te kunnen inzetten zonder te worden gestoord door lelijke banners.

Je kunt deze uitstekende bestandsbeheerder vinden in de Google Play Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business