Nieuws

Mobile Vikings verlaagt bundelprijzen in Nederland

In december 2012 is Mobile Vikings toegetreden tot de Nederlandse markt met twee prepaid-pakketten. De mobiele operator heeft de prijzen van die bundels nu verlaagd.

In december 2012 is Mobile Vikings toegetreden tot de Nederlandse markt met twee prepaid-pakketten waarmee het mogelijk is te bellen, sms’en en mobiel internet te gebruiken. Androidworld ontving vandaag het bericht dat deze bundelprijzen aanzienlijk verlaagd worden.

In België is Mobile Vikings een populaire provider, met naar eigen zeggen ruim 150.000 klanten. Ruim drie maanden na de introductie in Nederland is besloten de tarieven ter verlagen, waardoor er voor minder geld gebruik gemaakt kan worden van de sms- en databundel, de beltarieven per minuut blijven gelijk.

In de oude situatie waren er twee herlaadmogelijkheden, te weten 25 euro en 40 euro, in de nieuwe situatie zijn deze verlaagd naar respectievelijk 15 euro en 25 euro. Voor deze tegoeden krijg je onderstaande terug.

[related_article id=”161563″]

Het (kleine) nadeel is dat, wanneer je veel belt, je sneller door je bundel heen bent, waardoor je twee of zelfs meerdere keren per maand moet herladen. Je betaalt dan in feite ‘dubbel’ voor de maandbundel aan data en sms. Dit is bij de goedkoopste bundel na 60 minuten (wanneer je niet meer dan 1,5 GB aan data gebruikt en niet meer dan 500 sms-berichten stuurt) en bij de duurste bundel na 250 minuten. Aan de andere kant betaal je dan een stuk minder voor de bundel én word je data- en sms-bundel gereset. Vooralsnog lijken de veranderingen dus positief uit te pakken.De sms- en databundel zijn beide één maand geldig na herlading, het beltegoed waarvan de belkosten afgaan, is zes maanden ‘houdbaar’. Deze wijziging heeft voor- en nadelen. Het voordeel is dat je met een kleiner bedrag kunt herladen wanneer je door je bundel heen bent en ook dat je, mits je niet te veel belt, relatief goedkoper kunt internetten en sms’en. 

Naast deze verlaging van de bundelprijzen heeft Mobile Vikings nog een tweetal functies toegevoegd. Zo is het mogelijk om naast iDeal, nu ook met Visa en Mastercard te betalen. Daarnaast is het voor ingelogde gebruikers mogelijk de maandelijkse facturen te downloaden.

De nieuwe bundelprijzen gaan vandaag in en lopen voor zowel bestaande als nieuwe klanten tot 1 oktober 2013. Wanneer je nu klant wordt, zullen de tarieven blijven gelden tot ‘het einde van je Viking-leven’. De nieuwe tarieven zullen later vandaag ook op de website van Mobile Vikings gepubliceerd worden. Daar kun je ook vinden wat het per sms en per MB kost wanneer je de sms- en data-bundel op hebt gebruikt.

Interessant om nog te vermelden, is dat Mobile Vikings gebruik maakt van het KPN-netwerk, dat in Nederland over het algemeen als zeer goed wordt ervaren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business