Nieuws

Flipboard 2.0: publiceer je eigen magazines

Flipboard, de populaire sociale nieuwslezer voor tablets en smartphones, heeft een update gekregen. In versie 2.0 kan je onder meer je eigen tijdschriften publiceren.

Flipboard is een populaire nieuwsapplicatie die interessante nieuwtjes uit je sociale netwerken en online publicaties in een magazineformaat giet, zodat je er makkelijk door kan bladeren op je smartphone of tablet.

In versie 2.0 werden de mogelijkheden van de app verder uitgebreid en is het onder meer mogelijk om in een paar klikken je eigen tijdschrift te maken. Kies een naam voor je magazine, voeg artikelen toe en klaar is kees. Je kan je tijdschriften voor jezelf houden of delen met het grote publiek.

Soms gebeurt het dat je tijdens het surfen op een interessant artikel stoot, maar op dat moment geen tijd hebt om het te lezen. Flipboard heeft daarom een bookmarklet voor de browser gecreëerd, waarmee je deze artikelen in een magazine kan bewaren. De app biedt daarmee een eigen alternatief voor apps als Pocket, die een gelijkaardige functie hebben.

Andere nieuwigheden in versie 2.0 zijn een inhoudstafel met een overzicht van je magazines, suggesties van artikelen die je waarschijnlijk interesseren, de mogelijkheid om reacties te plaatsen bij artikelen in Flipboard en een optionele integratie met Facebook Open Graph, zodat je vrienden kunnen volgen wat je uitspookt in de app.

Flipboard 2.0 is momenteel alleen nog maar beschikbaar voor iPhone en iPad, maar er wordt ook aan een update voor de Androidversie gewerkt. Je kan Flipboard gratis downloaden uit de App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business