Nieuws

Google Nexus 4 te koop op iBood

iBood pakt vandaag uit met een wel heel bijzondere koopje. De Nexus 4 is normaal gezien bij ons niet te vinden, maar staat vandaag toch op de aanbiedingensite.

Wij noemden hem in een review "de beste Android die je nergens vindt", maar vandaag is de Google Nexus 4 uitzonderlijk in België en Nederland te koop via iBood.

De Nexus 4 werd gebouwd door LG in opdracht van Google en is een must-have smartphone voor wie als allereerste met toekomstige Android-updates aan de slag wil. Normaal gezien is de Nexus 4 in België niet te koop, maar vandaag wordt hij uitzonderlijk als koopje van de dag op aanbiedingensite iBood aangeboden.

[related_article id=”158901″]

iBood rekent 389,95 euro aan voor de Nexus 4 met 16GB. Dat is iets meer dan de 349 euro die Google in de Play Store aanrekent, maar helaas kan je bij ons geen hardware kopen via Googles online winkel.

De Nexus 4 pakt uit met een 4,7 inch scherm (1.280 x 768 pixels), een Qualcomm Snapdragon S4 Pro quadcore-processor, 2GB RAM-geheugen, een 8 megapixelcamera, NFC en natuurlijk de meest recente Androidversie (momenteel 4.2.2).

Hoeveel toestellen iBood precies in voorraad heeft is niet bekend, dus snel zijn is de boodschap als je als Belg of Nederlander van dit aanbod gebruik wil maken.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business