Nieuws

Kliederen op afbeeldingen met Sketch Board voor Windows Phone

Voeg een persoonlijk tintje toe aan je smartphonefoto's met Sketch Board voor Windows Phone, een tekenapp waarmee je kunt tekenen met een afbeelding als canvas.

Als je een mobiel genomen foto online deelt, is het vaak handig als je op de een of andere manier accenten kunt leggen die duidelijk maken waarom je die foto genomen hebt. Met Sketch Board, een gratis app voor Windows Phone-toestellen kun je niet alleen met je vinger je eigen tekeningen maken, maar is het ook mogelijk om binnenin je foto’s te verven.

Sketch Board heeft een gemakkelijk te doorgronden interface, met opties voor het bepalen van kleur en lijndikte. Je kunt uit een palet kleuren kiezen, maar het is ook mogelijk om een van de kleuren te kiezen die voorkomen in een afbeelding.

Een leuke extra is het peneffect, waarmee je een reguliere verandert in een kunstzinnig uitziende schets, omdat de app alle contourlijnen behoudt en achtergrondkleuren verwijdert.

[related_article id=”161452″]

Sketch Board is vooral erg nuttig om bepaalde elementen van een foto te accentueren, maar uiteraard kun je ook wat zelfgeschreven tekst toevoegen of snel duidelijk maken waarom je een bepaalde screenshot hebt genomen.

Je kunt uiteraard ook gewoon op een leeg canvas tekenen en dankzij integratie met Skydrive kun je bewerkte afbeeldingen en tekeningen synchroniseren met de online harde schijf. 

Je kunt deze app vinden in Microsofts appwinkel Windows Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business