Nieuws

Base introduceert nieuwe tarieven en sneller surfen

KPN Group Belgium heet vanaf nu BASE Company en introduceert samen met die naamsverandering ook nieuwe mobiele tarieven en een nieuwe surfsnelheid.

In een poging om opnieuw een eigen ‘smoel’ te hebben, verandert KNP Group Belgium haar naam naar BASE Company. Door BASE centraal te plaatsen, wil het bedrijf haar ‘mobile-centric’-filosofie onderstrepen.

Samen met de naamsverandering zet de BASE Company ook nieuwe mobiele tarieven voor BASE en BASE business in de markt en introduceert het een nieuwe surfsnelheid via 3G Dual Carrier.

[related_article id=”161563″]

Nieuwe tarieven

De uitschieter bij de post- en prepaid tarieven van BASE is volgens het bedrijf zelf B-39. Voor 39 euro per maand kan je onbeperkt bellen en sms’en, en beschik je over 2GB data om mobiel te surfen.

BASE business biedt zakelijke klanten nieuwe PRO-formules. Zoals PRO Talk, waarmee je voor 30 euro per maand onbeperkt kan bellen en sms’en, aangevuld met 1,5GB mobiele data. Wie veel naar het buitenland belt, kan met PRO Leader EU voor 100 euro per maand ongelimiteerd bellen en sms’en binnen Europa.

De nieuwe tarieven gelden ook voor bestaande klanten. Zij kunnen via www.base.be/mijnbase overstappen naar het nieuwe tarief dat het best bij hun past.

Sneller surfen

Het 3G-netwerk van BASE Company heeft volgens de telco vandaag een bereik van 96,43 procent en biedt een (theoretische) snelheid van 21 Mbps (HSPA+). Door de introductie van de 3G Dual Carrier-technologie (DC-HSPA) kan die snelheid worden verhoogd naar 42 Mbps.

3G Dual Carrier is momenteel al beschikbaar voor 61 procent van de Belgische bevolking en dat bereik zal de komende maanden nog stijgen. De volledige uitrol moet afgelopen zijn voor eind september 2013.

BASE-klanten kunnen zonder extra kosten gebruik maken van de technologie, op voorwaarde dat ze over een compatibele smartphone beschikken.

De lancering van Dual Carrier staat los van de uitrol van een 4G-netwerk, al is BASE Company ook daar momenteel mee bezig.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business