Nieuws

Holo Launcher maakt je oude Android weer modern

Met Holo Launcher geef je het uiterlijk van Android Froyo of Gingerbread een nieuw smaakje, helemaal in de stijl van het nieuwere Ice Cream Sandwich.

Launchers zijn populaire apps om het startscherm van je Androidtoestel een geheel nieuw uiterlijk aan te meten.

Vaak vereisen deze apps echter dat je toestel draait op Androidversie 4.0 of hoger, terwijl veel gebruikers nog met een oudere versie werken. Gelukkig zijn er ook launchers die met oudere versies aan de slag kunnen, zoals Holo Launcher bijvoorbeeld.

[related_article id=”158662″]

Holo Launcher vereist minimaal Androidversie 2.2 (Froyo) en is in de eerste plaats ontwikkeld om gebruikers van oudere versies toch eens van Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) te laten proeven. De interface wordt volledig naar de stijl van Ice Cream Sandwich aangepast.

Bovendien heeft Holo Launcher nog een paar extra snufjes aan boord om de interface verder naar je hand te zetten. Zo kan je het applicatieraster aanpassen om meer apps op een scherm te kunnen tonen en kan je meer icoontjes in het dock plaatsen.

Je kan ook animaties in en -uitschakelen om je telefoon wat vlotter te laten draaien en gestures instellen om sneller applicaties te openen. Daarnaast zijn er nog een handvol instellingen om specifieke delen van de interface fijn te stellen.

Holo Launcher is gratis te downloaden uit de Google Play Store. De launcher is vooral interessant voor gebruikers van Android Froyo en Gingerbread, die graag eens met Ice Cream Sandwich aan de slag gaan.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business