Nieuws

Samsung Galaxy Tab 3 ligt in mei in de winkelrekken

De nieuwste Samsung-telg, de 7-inch Galaxy Tab 3, zal in mei in de winkels liggen. Let wel, wie een 3G-versie wilt, moet nog iets meer geduld hebben.

Samsung heeft bevestigd dat er nog voor de zomer een nieuw toestel aan de Galaxy Tab-reeks wordt toegevoegd.

Het toestel zal wellicht Galaxy Tab 3 heten en heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels. De tablet draait – in tegenstelling tot de vorige versie – op Android Jelly Bean.

Onder de motorkap zit een 1,2 GHz dual core processor en 8 of 16 GB opslagruimte. Dankzij microSD-kaartjes kun je de opslagruimte optrekken met maximaal 64 GB.

Aan de achterzijde van de tablet zit dezelfde 3-megapixel camera als op de Galaxy Tab 2. Wel nieuw is de 1,3-megapixel camera aan de voorzijde voor videogesprekken of zelfportretjes.

Samsung moet fans van de Galaxy S- en Note-reeks wel teleurstellen want in tegenstelling tot de S4 zal de Galaxy Tab 3 zal niet beschikken over multi-vensters, S Translator, Smart Stay en Air Gestures.

Het wifi-model moet volgens Samsung in mei in de winkels liggen. De 3G-versie zou iets later volgen, wellicht ergens in juni. Richtprijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business