Nieuws

Samsung Galaxy Tab 3 ligt in mei in de winkelrekken

De nieuwste Samsung-telg, de 7-inch Galaxy Tab 3, zal in mei in de winkels liggen. Let wel, wie een 3G-versie wilt, moet nog iets meer geduld hebben.

Samsung heeft bevestigd dat er nog voor de zomer een nieuw toestel aan de Galaxy Tab-reeks wordt toegevoegd.

Het toestel zal wellicht Galaxy Tab 3 heten en heeft een 7-inch scherm met een resolutie van 1024 x 600 pixels. De tablet draait – in tegenstelling tot de vorige versie – op Android Jelly Bean.

Onder de motorkap zit een 1,2 GHz dual core processor en 8 of 16 GB opslagruimte. Dankzij microSD-kaartjes kun je de opslagruimte optrekken met maximaal 64 GB.

Aan de achterzijde van de tablet zit dezelfde 3-megapixel camera als op de Galaxy Tab 2. Wel nieuw is de 1,3-megapixel camera aan de voorzijde voor videogesprekken of zelfportretjes.

Samsung moet fans van de Galaxy S- en Note-reeks wel teleurstellen want in tegenstelling tot de S4 zal de Galaxy Tab 3 zal niet beschikken over multi-vensters, S Translator, Smart Stay en Air Gestures.

Het wifi-model moet volgens Samsung in mei in de winkels liggen. De 3G-versie zou iets later volgen, wellicht ergens in juni. Richtprijzen zijn nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Wat vind jij van de Belgische telecommarkt?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Vul een korte vragenlijst in en win prijzen tot t.w.v. €329

Doe mee en win!

Business