Nieuws

Samsung Galaxy S4 binnenkort met Intel chip?

Na de Galaxy Tab 3 10.1 zou ook de Galaxy S4 binnenkort een Intel-chip krijgen. Althans, dat leiden we af uit een officiële presentatieslide van Intel.

In een presentatieslide van Intel staat een Samsung Galaxy S4 genesteld tussen allerlei andere Intel tablets en smartphones met een Clover Trail+ chip, Intels nieuwste SoC. Hij staat mooi naast de Samsung Galaxy Tab 3 10.1, waarvan ondertussen bevestigd is dat er een dualcore Intel chip in zit.

Intel toont op de Slide allerlei toestellen die gebruik maken van hun nieuwste Clover Trail+ chip, maar de aanwezigheid van de Galaxy S4 doet toch de nodige wenkbrauwen fronsen. Engadget vroeg na de presentatie aan Intel’s General Mobile Manager, Hermann Eur, hoe de vork in de steel zit.


Bron: Engadget

Eur: “De Galaxy S4 zit in die bepaalde slide, omdat de 3G-modellen een modem-chip hebben van Intel”

[related_article id=”161563″]

Dat verklaart nog niet waarom de Galaxy S4 tussen andere toestellen staat die allemaal Intels nieuwste Clover Trail+ chip aan boord hebben. Afwachten of Samsung straks op Computex meer nieuws brengt rond een specifieke Galaxy S4-versie met Intel chip.

 

UPDATE: Na verdere interviews voor extra verduidelijking, blijkt de aanwezigheid van de Galaxy S4 op de slide enkel te duiden op de 3G-modem van Intel in de 3G Galaxy S4-modellen. Voorlopig komt er geen smartphone van Samsung met een Intel SoC aan boord.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business