Nieuws

Boxer: Als een speer de inbox opschonen van je iPhone

De gloednieuwe e-mailapp Boxer geeft iPhone-gebruikers een krachtige manier om de dagelijkse stroom inkomende berichten in goede banen te leiden, of ze nu Gmail, Exchange of Yahoo gebruiken.

Het is al een hele klus om de stroom aan berichten op sociale netwerken als Twitter en Facebook bij te houden, maar dat komt bovenop de dagelijkse portie e-mails die je binnenkrijgt voor werk en privé.

De mailapp Boxer, een nieuwkomer in de Apple App Store, introduceert enkele razend slimme foefjes die je helpen om berichten zo snel mogelijk uit je inbox te krijgen. Als je een bericht opzij veegt in het hoofscherm, zoals je in de video hieronder ziet, komt een balk met actieknoppen in beeld waarmee je een mail kunt veranderen in een openstaande taak of een automatisch antwoord kunt toevoegen.

Je kunt in Boxer je eigen standaardantwoorden formuleren, die dan beschikbaar zijn in een lijstje dat automatisch in beeld schiet als je kiest voor deze optie. Om het overzicht te verbeteren, haalt de app profielfoto’s binnen van verschillende sociale netwerken en het ondersteunt cloudopslagdiensten als Dropbox om snel een online bewaarde bijlage te kunnen versturen.

[related_article id=”161563″]

Volledige ondersteuning Exchange
Toch wel het meest aantrekkelijke van deze iPhone-app is het feit dat hij niet alleen webmaildiensten als Outlook.com, Gmail en Yahoo ondersteunt, maar ook samenwerkt met Outlook Exchange. Volgens Boxer is het daarmee de enige app voor iPhone die Exchange ondersteunt.

Als je Boxer gratis wilt uitproberen, moet je snel zijn. De makers geven hun app weg aan de eerste honderdduizend gebruikers, waarna je enkele euro’s moet neertellen om het te kunnen gebruiken.

Download Boxer nu in de Apple App Store.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business