Nieuws

Breng de deleteknop terug in Android-app Gmail

Met de grote renovatie van Gmail is de wisknop in zijn Androidapp uit het zicht verdwenen. We leggen je uit hoe je hem weer terug in beeld brengt.

De Gmail-applicatie voor Android is recent volledig vernieuwd en heeft een stevige make-over gekregen. Hierbij is de deleteknop min of meer verdwenen, maar deze is gelukkig ook weer terug te halen.

Gmail is de populaire mailapplicatie van Google en heeft recent een grote make-over gekregen. Hierbij zijn er een aantal nieuwe functies toegevoegd, maar is er ook een andere indeling van het hoofdscherm gemaakt.

[related_article id=”161563″]

Hierbij is de deleteknop, of het welbekende prullenbakje verdwenen. Er is gelukkig een manier om deze terug te krijgen, zodat je de extra handeling niet hoeft uit te voeren als je een mailt wilt verwijderen.

Verwijderen en archiveren
In Gmail is het mogelijk berichten te verwijderen, maar ook om ze te archiveren als je besluit dat je een boodschap nog eens terug wilt zien. Om (één van) deze opties weer in het hoofdscherm te krijgen, ga je naar de instellingen van Gmail en tikt vervolgens op algemene instellingen.

Hier kun je kiezen welke knoppen er zichtbaar moeten zijn. In het volgende voorbeeld zijn "archief en verwijderen" beiden actief. Zo kun je dus snel weer berichten verwijderen, of archiveren uit Gmail.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business