Nieuws

WeePeeTV breidt aanbod uit met Nederlandse zenders

WeePeeTV, de Belgische TV-operator die sinds december 2012 uitzendt via internet, heeft het aanbod uitgebreid met de zenders van de Nederlandse openbare omroep.

WeePeeTV, de Belgische TV-operator die in december 2012 gelanceerd werd en uitzendt via internet, meldt dat het zijn zenderaanbod uitbreidt met de drie televisiezenders van de Nederlandse Publieke Omroep.

Dat WeePeeTV enkele duidelijke troeven in huis heeft, kon je al lezen in onze review van deze innovatieve TV-dienst. Met de toevoeging van drie nieuwe zenders pakt de operator nu ook een van zijn zwakkere punten aan: het eerder beperkte zenderaanbod.

[related_article id=”160734″]

Dat er vanuit Vlaanderen wel degelijk vraag is naar de Nederlandse publieke omroepen, merkte ook WeePeeTV al snel op. Andrew Turner, CEO van Weepee New Media Ventures: “Heel wat Belgen groeiden op met de Nederlandse publieke zenders, ze maken deel uit van onze gezamelijke cultuur. Er was heel veel vraag om ze op te nemen in ons aanbod.”

De drie zenders – Nederland 1, 2 en 3 – zijn sinds dinsdag beschikbaar in het basispakket van WeePeeTV en zijn met onmiddellijke ingang selecteerbaar door alle WeepeeTV-klanten. 

Aan de prijs van de dienst verandert niets: die blijft beschibaar vanaf 10 euro per maand. 

Voor meer informatie kan je terecht op de WeePeeTV-website of de Facebook-pagina van WeePeeTV.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business