Nieuws

Google zet Belgische trekpleisters in de verf

Google rolt een grote update voor Google Street View uit en voegt meer dan duizend unieke locaties toe aan Google Maps. Ook flink wat Belgische hotspots worden in de kijker gezet.

Google heeft meer dan duizend nieuwe locaties toegevoegd aan Google Maps. Van voetbalstadions en nationale parken tot kathedralen en dierentuinen. Dat kan voornamelijk handig zijn wanneer je met behulp van Google Maps een reis uitstippelt.

Ook flink wat Belgische plekken hebben extra aandacht gekregen van de internetgigant. Wie via Google Street Maps op zoek gaat naar trekpleisters in Gent, krijgt bijvoorbeeld mooie beelden voorgeschoteld van De Minard Schouwburg en de Vooruit. In Antwerpen besteedt Google extra aandacht aan het Middelheimmuseum en het MAS (Museum Aan de Stroom). De Koninklijke Serres van Laken mogen dan wel maar drie weken per jaar open zijn voor het grote publiek, dankzij Google kun je er op elk ogenblik een virtueel kijkje nemen.

[related_article id=”158901″]

Tussen de andere nieuwe bezienswaardigheden zitten onder andere het voetbalstadion van FC Twente, de HighTech Campus van Eindhoven, de Kathedraal van Sevilla, de zeemeermin van Hans Christian Andersen in Kopenhagen, de Zoo van Singapore en het huis van Iscaal Bell in Newport. In deze blogpost van Google Maps krijg je nog heel wat extra Street View-beelden te zien. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business