Nieuws

BlogPress: Schrijf je blog vanaf een iPhone

Facebook en Twitter zijn ideaal voor de snelle hap, maar informatie haal je nog altijd bij blogs. Heb je er één dan kun je je blog ook onderweg onderhouden, met de betalende app BlogPress voor iOS.

Inspiratie om te schrijven krijg je op de meest vreemde momenten, dus ook als je in de wachtkwamer van de tandarts zit of bij het treinstation. Blogs zijn al jarenlang een creatieve uitlaatklep voor miljoenen, maar vaak ben je op je laptop of desktop aangewezen als je een nieuw artikel wilt schrijven voor je persoonlijke blog.

De iOS-app BlogPress, geschikt voor iPhone en iPad, biedt ondersteuning voor veruit het grootste deel van de gangbare blogtypes. Een kleine greep: WordPress, Movable Type, Drupal, Joomla en Tumblr, om er een paar te noemen.

Ondersteuning is fijn, maar wat BlogPress het aanschaffen waard maakt, is zijn meer geavanceerde opstelgereedschap en integratie met populaire webdiensten.

[related_article id=”158256″]

Dit houdt in dat je meerdere foto’s kunt uploaden en publiceren in een enkele post via de ingebouwde fotobeheerder. Het is mogelijk om aangepaste opmaak toe te voegen en weblinks. En je kunt een previewversie van je blogpost bekijken voordat je het geheel online plaatst.

Omdat je je Picasa- of YouTube-account kunt koppelen aan BlogPress is het een koud kunstje om beeldmateriaal direct naar je account te uploaden en het resultaat op behoorlijke wijze in je artikel te plaatsen.

Vanwege zijn brede ondersteuning en handige gereedschap heeft BlogPress voldoende meerwaarde om er in te investeren. Je kunt de app in de Apple App Store aanschaffen voor 2,69 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business