Nieuws

Skype Video Messaging nu beschikbaar

Skype heeft Video Messaging uitgerold voor mobiele apparaten en computers. Erg opvallend is dat de dienst nog niet volledig beschikbaar is voor Windows Phone.

Microsoft heeft aangekondigd dat Skype Video Messaging nu gratis beschikbaar is voor de meeste mobiele platformen en computers. Opmerkelijk is dat de dienst (die eigendom is van Microsoft) nog niet volledig beschikbaar is op Windows Phone. Gebruikers van het mobiele besturingssysteem van Microsoft kunnen wel voicemailvideo’s ontvangen maar zelf sturen lukt nog niet.

Skype Vide Messaging is beschikbaar voor Windows 8, Mac, iPhone, Android en Blackberry. Dat staat vermeld in een blogpost. Vroege testversies waren voor de meeste platformen al beschikbaar sinds februari.

Een woordvoerder van Microsoft antwoordde beknopt op de versie voor Windows Phone. “Het is met Windows Phone wel al mogelijk om videoberichten te ontvangen. We laten wel iets weten wanneer het ook mogelijk is om berichten te versturen.”

[related_article id=”161452″]

Extra informatie is er niet voor handen. We hebben geen flauw idee wanneer de mogelijkheid om videoberichten te versturen mogelijk zal zijn. Ook naar de reden blijft het gissen.

Met Skype Video Messages kun je filmpjes van maximaal drie minuten opnemen om deze vervolgens door te sturen naar vrienden. Het maakt niet uit of de persoon die je wilt contacteren online is. De enige vereiste is dat je contactpersoon Skype gebruikt.

In de preview was de functie enkel weggelegd voor Skype Premium-leden maar Microsoft heeft besloten om Skype Video Messaging nu volledig toegankelijk te maken voor iedereen. Het aantal videoberichten dat je kunt sturen is onbeperkt en volledig gratis.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business