Nieuws

Avaya biedt betaalbare videotools voor KMO’s

Avaya Video Collaboration Solution for IP Office is een betaalbaar systeem voor videosamenwerkingen. De tool is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Avaya, wereldwijd leverancier van zakelijke samenwerkings- en communicatieoplossingen, heeft onlangs Avaya Video Collaboration Solution for IP Office aangekondigd. Het pakket is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s).

Copyright: Avaya

 

De tool beschikt over een virtuele vergaderruimte voor maximaal acht deelnemers met click-to-join mogelijkheden. Interessant is dat je niet enkel via de computer maar ook via smartphone of tablet kunt deelnemen aan de vergadering. Een snelle internetverbinding levert uitstekende kwaliteit maar is niet noodzakelijk om de tool te gebruiken.

Het bedrijf claimt dat het pakket erg gebruiksvriendelijk is en er minimale IT-ondersteuning vereist is voor Avaya Video Collaboration Solution for IP Office. De tool zou volgens de makers de productiviteit verhogen, de klantenservice kunnen verbeteren en het totale kostenplaatje van een bedrijf kunnen laten dalen.

Volgens een studie van IDC gebruikt ongeveer 30%  van de middelgrote ondernemingen al videconferencingtools in plaats van eenvoudige webcams. Volgens het rapport zou het aantal KMO’s dat gebruik gaat maken van videotools in de komende 12 maanden verdubbelen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business