Nieuws

iPhone-event op 10 september

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Apple heeft nog niets bevestigd, maar de kans is groot dat er een iPhone-event plaats zal hebben op dinsdag 10 september.

Volgens AllThingsD zal Apple op dinsdag 10 september een nieuwe iPhone lanceren. De kans is groot dat Apple dan niet enkel de iPhone 5S maar ook een goedkopere iPhone zal voorstellen.

Copyright: De budgetvriendelijke iPhone 5C volgens Tinhte.vn

Apple heeft – met uitzondering van iOS 7 in juni – nog niet veel aangekondigd in 2013. Iedereen wacht ongeduldig op de iTV of iWatch maar volgens een anonieme bron van AllThingD ziet het er niet naar uit dat deze producten dit najaar al voorgesteld zullen worden.

[related_article id=”158256″]

SlashGear is er van overtuigd dat er een goedkopere iPhone (iPhone 5C) voorgesteld wordt. “De iPhone 5C heeft wellicht dezelfde afmetingen als de iPhone 5 maar wel met afgeronde hoeken. De iPhone 5S krijgt enkele kleine wijzigingen ten opzichte van de iPhone 5. Er komt bijvoorbeeld een betere camera en een dubbele LED-flitser aan de achterzijde.

Peter Misek, analist bij Jefferies, verwacht niet veel van de nieuwe iPhone. “Als er te weinig verschillen zijn met de iPhone 5, zullen mensen geneigd zijn om de iPhone 5S te laten liggen en te wachten op de iPhone 6.” Misek voorspelt dat Apple 30 miljoen toestellen zal verkopen in het derde kwartaal en zo’n 45 miljoen stuks in het vierde kwartaal. Het eerste kwartaal van 2014 zou nog eens goed zijn voor een verkoop van 29,3 miljoen exemplaren.

Gene Munster van analysebureau Piper Jaffray zegt dat de waarde van de iPhone 5 goed stand zal houden op de tweedehandsmarkt. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business