Nieuws

Dit jaar nog een dunnere iPad en Retina iPad mini

Volgens Bloomberg zullen zowel de iPad als de iPad mini dit najaar nog een update krijgen. De iPad zou een flink stuk dunner worden, de iPad mini krijgt een Retina-versie.

Het ziet er naar uit dat het een erg druk najaar zal worden voor Apple. De geruchtenmolen draait weer op volle toeren: er zou niet enkel een nieuwe iPhone onthuld worden, ook de iPad en iPad mini krijgen nieuwe versies.

Bloomberg meldt dat de volledige iPad-lijn in de laatste drie maanden van het jaar onder handen wordt genomen. Apple zou aan een iPad werken die het design van de iPad mini heeft. De kleine Apple-tablet krijgt zelf ook een update: een Retina iPad mini.

[related_article id=”158256″]

Een Retina-versie van de iPad mini zou betekenen dat de schermresolutie nagenoeg verdubbelt. Dit gerucht is echter niet nieuw. The Wall Street Journal voorspelde het nieuws eind vorige maand al. De vraag blijft alleen of Apple het scherm nog dit jaar klaar krijgt. Of eerder begin 2014…

De grote iPad zou een stuk dunner worden en een nieuw design krijgen. Deze geruchten zijn gebaseerd op gelekte foto’s van bepaalde onderdelen.

Bloomberg is ervan overtuigd dat het iPhone-event door zal gaan op 10 september maar verwacht later in het najaar een apart event voor de onthulling van de nieuwe iPads.

De verkoop van de iPad was in het tweede kwartaal van 2013 iets lager dan verwacht. Wall Street-analisten voorspelden dat er 18 miljoen Apple-tablets over de toonbank zouden vliegen, maar Apple kon er ‘slechts’ 14,6 miljoen slijten.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business