Nieuws

Analisten voorspellen iPhone 5C zonder Siri

Gene Munster, analist bij Piper Jaffray, voorspelt dat de low budget iPhone geen ondersteuning voor Siri zal bieden.

De geruchten over de iPhone 5C, de low budget iPhone die Apple op 10 september zou onthullen, stapelen zich op.

Gene Munster, analist bij Piper Jaffray, voorspelt dat de low budget iPhone geen ondersteuning voor Siri zal bieden. De stemgestuurde assistent is pas ingevoegd vanaf de iPhone 4S. Eerdere modellen zoals de iPhone 3GS en iPhone 4 beschikken ook niet over Siri.

[related_article id=”158256″]

Munster voorspelt dat de iPhone 5C minder dan 300 dollar zou gaan kosten en nog in september in de winkelrekken zou liggen. Bovendien denkt ie dat de iPhone 5C een vervanging zou zijn voor de iPhone 4S en dat Apple dit laatste model uit het portfolio gaat schrappen. Eén van de redenen is het ontbreken van de Lightning-connector op de iPhone 4S.

Zijn verwachtingen over de iPhone 5S zijn niet spectaculair. Volgens Munster krijgt de nieuwe iPhone een vingerafdruksensor om het startscherm te ontgrendelen. Deze functionaliteit is echter nog niet onmiddellijk geschikt voor mobiele betaaltoepassingen.

De analist voorspelt tevens ook dat de iPhone 6 gelanceerd zal worden in het voorjaar of de zomer van 2014. Dit gloednieuwe model zou een schermgrootte van 4,5 tot 5 inch kunnen krijgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business