Nieuws

Netflix rond 11 september beschikbaar in Nederland

Netflix nodigt de Nederlandse pers uit voor een evenement op 11 september, een lancering lijkt dus niet meer veraf.

Het was al bekend dat videodienst Netflix binnenkort naar Nederland – en waarschijnlijk ook België – zou komen. Inmiddels zijn er uitnodigingen verstuurd voor een persevenement op 11 september. De Nederlandse lancering zou dus wel eens rond die datum kunnen liggen.

Netflix is een populaire videodienst waarbij het mogelijk is om voor een vast bedrag per maand films en series te bekijken. Deze dienst wordt veel gebruikt in het buitenland en er wordt dan ook al enige tijd uitgekeken naar een lancering in de lage landen.

[related_article id=”160734″]

De Nederlandse pers heeft nu een uitnodiging ontvangen voor een persevenement van Netflix, wat vermoedelijk betekent dat een lancering niet meer lang op zich laat wachten. Er worden ook wat bekende namen overgevlogen, waaronder de CEO van dit bedrijf, hetgeen aangeeft dat het toch over een grote aankondiging gaat.

Het is niet bekend of Netflix onmiddellijk zal worden gelanceerd, maar dat dit "ergens in september" zal zijn, lijkt logisch. De prijs die betaald moet worden voor een Netflix-abonnement in Nederland is nog niet bekend, maar er wordt vanuit gegaan dat er voor 7,99 euro per maand onbeperkt films en series gekeken kan worden, via de website of de Netflix-app.

In België blijft het ondertussen wachten op meer nieuws, maar de verwachting is dat ook hier een lancering niet lang meer zal uitblijven. Toch hoef je zolang zelfs niet te wachten, want met een beetje vindingrijkheid kan je zelfs nu al Netflix bekijken in België (en Nederland). In dit artikel leggen we je precies uit hoe je dat doet.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business