Nieuws

Apple nodigt pers uit voor iPhone 5S

Apple is eindelijk klaar om te spreken. Maar wat er juist voorgesteld gaat worden valt nog af te wachten, maar de geruchten wijzen in de richting van twee nieuwe iPhones: een premiumtoestel en een goedkope.

Apple gaat eindelijk tegen de pers spreken, maar zegt nog niet waarover. Onze gok is dat het over hun meest recente smartphone gaat.

Amper uren nadat Microsoft zich in de kijker werkte met de overname van Nokia’s telefoonactiviteiten, eiste Apple de spotlights voor zichzelf op. Verwacht wordt dat de volgende Apple-smartphone, de iPhone 5S, aangekondigd wordt op een evenement op het hoofdkwartier in Cupertino, California op 10 september.

[related_article id=”158256″]

De uitnodiging vermeldt de zin ‘This should brighten everyone’s day’. Als grafische elementen gebruikt de uitnodiging gebleurde bollen. Dat doet vermoeden dat de focus zal liggen op iOS 7, het volgende mobiele besturingssysteem dat mee met de nieuwe telefoons zal uitkomen.

Uit de uitnodiging wordt duidelijk dat er een volgende smartphone wordt voorgesteld. De vraag is of ze ook met iets onverwachts nieuws gaan komen, zoals een goedkope telefoon, de iPhone 5C.

We verwachten 10 september geen nieuwe iPad. Daarvoor zal er allict een ander evenement zijn in november, voor de eindejaarsinkopen beginnen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business