Nieuws

Microsoft lanceert nieuwe Surface-tablets op 23 september

Microsoft heeft de pers uitgenodigd voor een Surface-evenement in New York op 23 september, waar het haar nieuwe generatie tablets zal onthullen.

Microsoft heeft een uitnodiging uitgestuurd voor een persevenement in New York, waar het haar volgende generatie Surface-tablets en accessoires gaat voorstellen.

De verwachting is dat Microsoft een nieuwe Surface 2 met Tegra 4-processor en een Surface 2 Pro met Intel Haswell-processor gaat lanceren. Daarnaast heeft Microsoft ook enkele nieuwe accessoires klaar, zoals een keyboardcover met ingebouwde batterij.

[related_article id=”161452″]

Het gerucht gaat al langer de ronde dat Microsoft ook aan een kleinere 7- of 8-inch Surface-tablet werkt. Maar volgens bronnen van ZDNet-collega en Microsoft-watcher Mary Jo Foley zal deze kleinere versie geen deel uitmaken van het evenement op 23 september.

Hoewel de introductie voor eind deze maand gepland is, zouden de nieuwe Surface-tablets pas in oktober in verkoop gaan. De verwachting is dat de Surface 2 en Surface 2 Pro vanaf 18 oktober beschikbaar zullen zijn. Dat is de dag waarop Microsoft Windows 8.1 publiek beschikbaar maakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business