Nieuws

Telenet-klanten boos over gratis iPad mini voor nieuwe klanten

Telenet probeert nieuwe klanten te winnen door hen een iPad mini te schenken. Bestaande klanten zijn misnoegd en vinden dat zij in de kou blijven staan.

Telenet heeft een actie opgezet om nieuwe klanten te winnen door hen een iPad mini te schenken. De actie schiet echter in het verkeerde keelgat bij bestaande klanten die zich tekort gedaan voelen.

Ben je reeds voor digitale tv, internet of telefonie klant bij Telenet en kies je nu voor Whoppa, dan krijg je per product dat je nieuw neemt een kortingsbon van 70 euro voor een iPad mini. Heb je bijvoorbeeld al internet van Telenet en neem je daar nu digitale tv en telefonie bij, dan krijg je 140 euro korting. Neem je ook King of Kong, dan krijg je daar nog eens 70 euro bovenop.

[related_article id=”158455″]

Wie nog helemaal geen klant is bij Telenet en nu kiest voor een combinatie van Whoppa en King of Kong, krijgt daar voor 1 euro extra een iPad mini bovenop. Voor trouwe klanten, die al sinds jaren voor alle diensten klant zijn bij Telenet, is de aanbieding een doorn in het oog. Zij grijpen immers naast de promotie en hebben het gevoel dat hun trouw niet wordt beloond.

De verontwaardigde klanten hebben daarom zelf een Facebookpagina opgericht onder de naam “Telenet. Wij, vaste klanten, willen ook wel eens een cadeau”. De pagina staat sinds maandag online en heeft op moment van schrijven al bijna 60.000 likes.

Telenet is op de hoogte van de pagina en heeft er zelf reeds via Facebook op gereageerd. In de reactie benadrukt de operator dat het ook voor bestaande klanten regelmatig acties organiseert, al gaat het dan natuurlijk niet om een gratis iPad.

De reactie van Telenet:

Beste Telenet klanten op Telenet.Wij, vaste klanten, willen ook wel eens een cadeau
De start en groei van jullie pagina en reacties zijn ons niet ontgaan. 
We kiezen ervoor om in alle openheid te communiceren over onze producten, diensten en aanbiedingen. Zowel naar bestaande als nieuwe klanten. In alle transparantie.

Sinds mei centraliseren we op onze Telenet Facebook pagina al onze acties naar bestaande klanten, jong en oud. Gratis applicaties zoals Triiing, Yelo TV, Wifree. Ook tickets voor de Sinterklaasshow, SuperPrestige, live match(en) kijken in het buitenland, een week Vlaamse komedie op je TV of een gepersonaliseerde Piet Piraat voorleesapp, … 

Je kiest zelf welke apps je wil gebruiken of handig vindt. Je doet mee aan de acties die voor jou leuk of intressant zijn. Voor jou en elke andere Telenet-klant wat wils.

aanbiedingipad minikingkongnieuwspromotietelecomtelenetwhoppa

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals