Nieuws

Belgacom lanceert Stievie-alternatief TV Replay

Belgacom lanceert een nieuwe dienst waarmee digitale tv-klanten programma's uitgesteld kunnen kijken tot 36 uur na uitzending.

Belgacom lanceert TV Replay, een nieuwe dienst waarmee zijn digitale tv-klanten de programma’s van alle Vlaamse zenders uitgesteld kunnen bekijken tot 36 uur na uitzending.

De operator heeft daarvoor een overeenkomst afgesloten met de mediagroepen VMMa, VRT en SBS Belgium. Ook de sportzenders van Belgacom zitten in het aanbod. Uitzendingen die via TV Replay kunnen worden bekeken, worden in de programmagids aangeduid met het TV Replay-logo.

[related_article id=”160734″]

Belgacom zal twee versies van de dienst lanceren: TV Replay en TV Replay+. Met TV Replay is het mogelijk om programma’s tot 36 uur na uitzending op te vragen en met TV Replay+ heb je bovendien de mogelijkheid om in het programma door te spoelen.

TV Replay toont heel wat gelijkenissen met Stievie, de dienst die eerder dit jaar werd gelanceerd door de Vlaamse mediagroepen zelf. Stievie gaat ook 36 uur terug in de tijd, maar blijft voorlopig beperkt tot smartphone en tablet. TV Replay zal beschikbaar zijn op televisie en – met uitzondering van de VMMa-zenders – op computer, smartphone en tablet.

Belgacom nodigt 10.000 klanten uit om TV Replay+ vanaf eind november gratis te testen. Geïnteresseerden kunnen zich daarvoor nog tot en met 24 november aanmelden via www.belgacom.be/tvreplay. Een officiële lancering van de dienst voor alle televisieklanten staat gepland voor 2014. De officiële lancering van Stievie – dat momenteel ook nog in testfase zit – is normaal nog voor dit jaar gepland.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business