Nieuws

WhatsApp krijgt eindelijk iOS 7-look

De langverwachte update is eindelijk uitgerold. WhatsApp krijgt niet alleen een nieuw uiterlijk, maar ook enkele interessante nieuwigheden.

Ruim tweeënhalve maand na de lancering van iOS 7 rolt WhatsApp eindelijk een update uit die geoptimaliseerd is voor het meest recente besturingssysteem van de iPhone. De interface ziet er – met ronde fotootjes van contactpersonen – fris uit, maar ook de nieuwe features zijn veelbelovend.

WhatsApp Messenger 2.11.5 is nu beschikbaar in de App Store. Onmiddellijk na de installatie krijg je de vraag om automatisch een reservekopie te maken van je chatgeschiedenis via iCloud. Je hebt de keuze uit dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse back-ups.

Eén van de belangrijkste nieuwigheden is de mogelijkheid om groepsberichten te versturen via zendlijsten. Op die manier kun je bijvoorbeeld je collega’s, familieleden of vrienden uit de sportvereniging tegelijkertijd hetzelfde bericht sturen.

Andere aanpassingen:

  • Verbeterde locatiedeling: 3D-weergave van de kaart, mogelijkheid om plaatsen te verbergen en plaatsen te zoeken
  • Grotere voorvertoning van afbeeldingen in gesprek
  • Nieuwe meldingen en geluiden voor berichtgevingen (via WhatsApp-instellingen, Berichtgeving, Nieuw bericht)
  • Applicatie maakt gebruik van op apparaat ingestelde lettergrootte (aan te passen via iPhone-instellingen, Algemeen, Tekstgrootte)
  • Nieuwe en verbeterde instellingen voor het beheren van geblokkeerde contacten (via WhatsApp-instellingen, Chatinstellingen, Geblokkeerd)
  • Je kunt afbeeldingen nu bijsnijden vooraleer je ze verstuurt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business