Nieuws

Dommel start met mobiele telefonie

De alternatieve operator Dommel betreedt de mobiele markt en lanceert drie tarieven waarmee je ook kan bellen en surfen in het buitenland.

De alternatieve telecomoperator Dommel gaat van start met een mobiel aanbod en biedt drie tarieven aan waarbij telkens ook roaming in het buitenland zit inbegrepen.

Dommel Time is het goedkoopste abonnement. Voor 6 euro per maand krijg je 60 belminuten, aangevuld met onbeperkt bellen naar andere Dommel- en Proximus-klanten in het weekend. Daarnaast kan je onbeperkt sms’en in binnen- en buitenland, en krijg je 50 MB mobiele data. Dat wordt nog eens aangevuld met 5 MB dataroaming in Europa, dat je tot 3 maanden kan opsparen.

[related_article id=”161563″]

Dommel Yin kost 16 euro per maand. Voor dat geld kan je maandelijks 125 minuten bellen (plus onbeperkt bellen naar andere Dommel- en Proximus-klanten) en onbeperkt sms’en in binnen- en buitenland. Daarnaast krijg je 750 MB mobiele data, aangevuld met 10 MB dataroaming in Europa, dat je tot 6 maanden kan opsparen.

Dommel Yang is het duurste tarief en kost 36 euro per maand. Met dit abonnement kan je onbeperkt bellen en krijg je 125 gratis belminuten naar vaste lijnen in dertien landen. Ook sms’en is gratis in binnen- en buitenland. Ten slotte krijg je bij Yang nog 1,5 GB mobiele data, aangevuld met 25 MB dataroaming in Europa, dat je tot 12 maanden kan opsparen.

Dommel biedt zijn mobiele diensten aan via het netwerk van Proximus, maar heeft voorlopig nog geen toegang tot diens 4G-netwerk. De operator laat wel weten dat daar binnenkort verandering in gaat komen en het 4G-netwerk ook voor Dommel-klanten zal worden opengesteld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business