Nieuws

Telenet verhoogt prijs voor vaste diensten in 2014

Telenet voert eind januari 2014 een prijsstijging van 1,97% door voor een aantal vaste diensten. Ook de kabelprijs gaat omhoog.

Telenet verhoogt op 26 januari de prijs van een aantal vaste diensten met 1,97%. Het gaat om breedbandinternet, vaste telefonie en bundels.

Basic Internet zal bijvoorbeeld 26 euro kosten in plaats van 25,50 euro. De prijs van Whop stijgt van 53,25 euro naar 54,15 euro en voor Whoppa betaal je 64,60 euro in plaats van 63,50 euro.

De huurprijs van de HD Digicorder stijgt van 8,20 euro naar 8,35 euro per maand. Ook de zenderpakketten – zoals Prime, Sporting Telenet, Plus-pakket en HD XL pakket – worden duurder.

[related_article id=”158455″]

Volgens het persbericht van het telecombedrijf is de tariefaanpassing noodzakelijk omdat ook de kosten voor levering en ontwikkeling van de diensten blijven stijgen.

Telenet zal alle klanten individueel – per brief of e-mail – informeren over zijn tariefaanpassing. Via een speciale webpagina kunnen klanten nagaan hoeveel de prijsaanpassing voor hen persoonlijk bedraagt. Wie niet akkoord gaat met de prijsstijging kan kosteloos overstappen naar een ander tariefplan of het contract stopzetten.

Naast de prijsstijging van de vaste diensten voert Telenet ook nog een harmonisatie door van de kabelprijs om geografische verschillen weg te werken. Vanaf 26 januari 2014 zullen alle televisieklanten maandelijks 15,35 euro betalen voor het kabelabonnement.

De prijzen voor onder andere mobiele telefonie (inclusief King en Kong), alle tarieven per minuut en opties voor vaste telefonie, Rex & Rio, Sporting Telenet Dagpas, Passion XL, BeTV en VRT Net Gemist blijven ongewijzigd.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business