Nieuws

HP breidt portfolio uit met vier nieuwe laptops

HP breidt zijn portfolio uit met vier nieuwe laptops voor zakelijk gebruik. De toestellen zijn vanaf deze maand beschikbaar.

Pc-fabrikant HP heeft op HP Discover in Barcelona vier nieuwe laptops toegevoegd aan zijn wereldwijde productportfolio voor de zakelijke markt. De toestellen zijn vanaf deze maand beschikbaar.

HP EliteBook Folio 1040 G1

Met een dikte van slechts 15,9 millimeter is de nieuwe HP EliteBook Folio 1040 G1 de dunste Ultrabook in het Elite-portfolio van HP. Bovendien is hij met een gewicht van 1,5 kilogram ook meer dan 7 procent lichter dan de vorige generatie.

De EliteBook Folio 1040 G1 belooft een dag batterijleven en beschikt over een scherm van 14 inch met een HD- of Full HD-resolutie. Het nieuwe HP ForcePad-touchpad biedt ondersteuning voor gestures die ook op smartphones en tablets worden gebruikt.

De prijs voor de HP EliteBook Folio 1040 G1 begint vanaf 1.499 euro.

HP EliteBook Revolve 810 G2

De EliteBook Revolve 810 G2 is een zogenaamde “convertible” en kan worden omgevormd tot een zakelijke tablet.

De Revolve 810 G2 beschikt over een vierde generatie Intel Core i3/i5/i7 Haswell-processor en heeft een SSD aan boord. Het toestel draait op Windows 8.1 en kan van 4G-ondersteuning worden voorzien.

De prijs voor de EliteBook 810 G2 begint vanaf 1.499 euro.

HP Spectre 13 Pro

De HP Spectre 13 Pro kan als Ultrabook gekwalificeerd worden, met een dikte van 15 millimeter en een gewicht van 1,5 kilogram.

Het toestel draait op een vierde generatie Intel Core i3/i5-processor en heeft een SSD en een gecertificeerde TPM-chip voor dataencryptie aan boord. De Spectre 13 Pro wordt met een Full HD- of Quad HD-aanraakscherm geleverd. Dankzij HP’s Dragon Assistan kan de Ultrabook met de stem worden gecontroleerd.

De prijs voor de HP Spectre 13 Pro begint vanaf 1.399 euro.

HP Classmate Notebook PC

De Classmate Notebook PC draait op een Intel Celeron N2000 Series-processor en wordt geleverd met Windows 8.1. Zoals de naam doet vermoeden is het toestel gericht op studenten en daarom komt hij ook met Intel"s Education Software suite aan boord. Een prijs is voorlopig nog niet bekend.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business