Nieuws

Apple viert 12 dagen kerst met digitale cadeaus

Apple geeft traditioneel tijdens de kerstperiode twaalf dagen lang gratis digitale inhoud weg uit zijn webwinkel. Dat is ook dit jaar niet anders.

Kerstmis is een periode van tradities en vrijgevigheid, en ook Apple doet daar aan mee. Elk jaar geeft het bedrijf tijdens de kerstperiode twaalf dagen lang elke dag een digitaal artikel uit zijn webwinkel cadeau.

Dat kan gaan van apps, over boeken en muziek, tot films of videoclips. Het gaat telkens om een product dat normaal gezien betalend is, maar voor één dag gratis wordt aangeboden. De periode van twaalf dagen begint vandaag en loopt tot 6 januari.

[related_article id=”158256″]

Om op de hoogte te blijven van de dagelijkse cadeaus, heeft Apple de applicatie 12 Days of Gifts uitgebracht. Die kan je gratis downloaden uit de Apple App Store, maar vereist wel dat je toestel op iOS 7 of hoger draait. Na installatie geeft de app een push-melding wanneer er een nieuw cadeau beschikbaar is. Je krijgt dan 24 uur de tijd om het te downloaden, vooraleer het door de volgende aanbieding wordt vervangen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business