Nieuws

Een keur aan leuke bluetooth-gadgets van BeeWi

De CES staat garant voor leuke gadgets. Het Europese bedrijf BeeWi komt met onder meer vechtende robots, prijswinnende koptelefoons en een van kleur veranderende ledlamp.

BeeWi heeft een bijzondere selectie van veelal bluetoothproducten meegenomen naar de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas. Van vechtende robots tot een prijswinnende koptelefoon. Het Europese bedrijf toont een gevarieerd aanbod van gadgets. Hieronder enkele leuke en bruikbare apparaten. 

BBH300 Bluetooth stereokoptelefoon
Op het eerste gezicht is BeeWi"s Bluetooth BBH300 koptelefoon niet meer dan een opvouwbare hoofdtelefoon met een oplaadstation. De minimalistische koptelefoon heeft echter de CES Innovations 2014 Design and Engineering award gewonnen.

[related_article id=”160734″]

Het station laadt de hoofdtelefoon op, met een gemiddelde batterijduur van 18 uur. Daarnaast heeft het station een extra poort waarmee je draadloos muziek kunt streamen naar een aangesloten speaker. De koptelefoon, verkrijgbaar in zwart en wit, kent ook een aansluiting om hem met een draad te verbinden.

De verkoopprijs voor BeeWi"s BBH300 Bluetooth stereokoptelefoon is 149 dollar.

Smart Color Light
Wanneer je graag licht gebruikt om de sfeer te zetten, dan is BeeWi"s Smart Color Light iets voor jou. De ledlamp is makkelijk van kleur te veranderen door de gratis BeeWi SmartPad-app. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de discomodus of een zonsopgang.

Smart Gateway geeft je de optie de Smart Color Light met het internet te verbinden. Dit levert een paar extra functies op, zoals een bewegingsdetector. In tegenstelling tot de andere producten in dit artikel is er nog geen Windows 8-app voor beschikbaar.

Vechtende robots
Deze kleine robots communiceren via bluetooth. In hun ogen bevinden zich infraroodwapens, waarmee ze elkaar kunnen aanvallen. De robots worden bestuurd door een app met bewegingsdetectie. Je verplaatst ze door je mobiele apparaat te draaien en bewegen. De app hiervoor is verkrijgbaar in de Apple App Store, Google Play Store en Windows Phone Store.

De robots worden aangedreven door twee AAA-batterijen. Het bereik is ongeveer tien meter. De reden waarom de robots met elkaar de strijd aangaan is nog niet bekendgemaakt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business