Nieuws

Netatmo brengt slimme armband die zonlicht meet

De Netatmo June is gericht op vrouwen en moet hen via een aparte app waarschuwen wanneer ze risico lopen op een zonneslag, of wanneer ze moeten bijsmeren.

Netatmo, bekend van het slimme weerstation dat we recent hebben getest, heeft op CES een opvallende armband getoond met juweeltje dat de UV-stralen meet. June toont op je smartphone hoeveel zonlicht je al hebt gehad en waarschuwt tijdig wanneer je risico loopt op een zonneslag.

Op het einde van de dag krijg je ook een verslag van alle zonneactiviteit, zodat je goed kan inschatten wanneer de UV-stralen het sterkst zijn. De armband helpt je beter te smeren wanneer je gaat zonnebaden.

[related_article id=”160734″]

Daarnaast geeft de app je nog extra suggesties voor een gezonde huid en houdt het rekening met elk huidtype. De armband is van leder, het steentje is verkrijgbaar in geel, platinum en grijs. Voorlopig is er enkel ondersteuning voor iOS. De Android-app volgt later, wanneer Android 4.3 of hoger op meer toestellen is geïnstalleerd voor de bluetooth v4.0-ondersteuning.

Er is voorlopig nog geen prijs of leverdatum bekend van de Netatmo June.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business