Nieuws

Word altijd prima wakker met Withings Aura

Ben jij iemand die altijd met een slecht humeur uit bed komt of er gewoon niet uit kan? De Withings Aura moet ervoor zorgen dat je elke dag fris en aangenaam wakker wordt.

Withings is al langer bezig met gezondheidsproducten, zoals een wifi-weegschaal en de door ons geteste fitness tracker Pulse. De Pulse kon al je slaappatroon analyseren, maar de Aura gaat hier een stuk verder in.

De Aura bestaat uit twee onderdelen: een band om onder je matras te plaatsen en een RGB-led-lamp/luidspreker in een futuristische behuizing. Dankzij de band kan Aura je slaappatroon in detail analyseren, en ook bepalen wanneer je in een lichte of diepe slaap bent. Het kan zelfs je hartslag meten dankzij een uiterst gevoelige sensor, ondanks dat hij onder je matras ligt. Bij heel dikke matrassen moet je de band erboven leggen.

[related_article id=”160734″]

Dankzij de RGB-led kan de Aura je subtiel en licht wekken, onafhankelijk of je diep of licht slaapt. Het regelt automatisch de intensiteit van het licht, de kleur en het geluidsniveau. Daarnaast werkt de Aura samen met de Withings-app, compatibel met iOS en Android, om je een volledig slaapanalyse te geven. De Withings Aura is in de eerste jaarhelft verkrijgbaar voor een adviesprijs van 299 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business