Nieuws

Bekijk YouTube-video’s zonder de rommel

Met het simpele Surprise.ly bekijk je filmpjes op YouTube in het groot en zonder alle afleidingen eromheen.

Wanneer je op YouTube een filmpje bekijkt, dan kan het heel vervelend zijn als je wordt gestoord door alle informatie om de videospeler heen. Zoals de titel van het filmpje, de beschrijving, reacties, aantal-keer-bekeken-teller en voorgestelde andere filmpjes. Met Surprise.ly ben je daarvan verlost.

Surprise.ly is een überbasic webapp, je hoeft niets te installeren. Je plakt alleen de URL van de YouTube-video in het bovenste veldje op de Surpise.ly-pagina. Klik op de groen balk met OK en je opent de video, en ook alleen de video, in je volledige browservenster.

[related_article id=”160734″]

Maar het mooiste is nog dat je voorafgaande reclame kunt verwijderen. Op het basisscherm van Surprise.ly heb je de mogelijkheid om een begin- en eindpunt van het filmpje  in te stellen. Je kunt zelfs ook een tweede clip invoeren om deze over de eerste heen te ‘dubben’. Maar of dat in alle gevallen tot bevredigende resultaten leidt, weten we niet heel zeker.

Let wel, je hebt dus geen contextuele info om de clip heen, maar als er tekst in de film zit ingeplakt zie je deze natuurlijk nog wel. En je hebt ook geen afspeelbalk meer onderin, dus terug- of vooruitspoelen of direct naar een bepaald moment skippen is er niet bij.

Het enige wat je kunt doen is pauzeren – en weer verder spelen – door op het beeld te klikken. Doe je dat heel snel, dan schakel je over naar volledig scherm. Wel heb je rechtsonder een YouTube-knop, zodat je altijd weer terug kunt naar de gebruikelijke omgeving van de video. Tot slot kun je een loop maken (klik op Loop), zodat de clip blijft afspelen en steeds opnieuw begint.

Hier vind je Surprise.ly, plak er eenvoudigweg je videolink in.

 

Wil je graag al onze hints en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze wekelijkse Tips-nieuwsbrief via deze link!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business