Nieuws

Canon EOS 1200D heeft app met fotocursus

De Canon EOS 1200D, het nieuwe instapmodel-spiegelreflexcamera van Canon, is bedoeld voor beginners, en krijgt een bijhorende app met fotocursussen.

Canon introduceert de EOS 1200D, een nieuw instapmodel bij zijn EOS-spiegelreflexcamera"s. De 1200D is bedoeld voor beginnende gebruikers van een digitale spiegelreflexcamera. Hij krijgt dan ook als opvallende feature een bijhorende app met fotocursussen.


De nieuwe EOS Companion app, beschikbaar voor Android en iOS, leert de gebruiker alles over de bedieningsknoppen en functies van de camera. Het gedeelte Inspire van de app bevat een serie cursussen van foto-experts en stap-voor-stapoefeningen.

De app bevat daarnaast een hoofdstuk over het oplossen van vaak voorkomende problemen. En er is nog een hulpje voor beginnende fotografen: de Scene Intelligent Auto-modus op de camera selecteert automatisch de meest geschikte combinatie van camera-instellingen voor een bepaalde scène.

[related_article id=”160734″]

De EOS 1200D bevat een 18-megapixelsensor in APS-C-formaat, en een autofocussysteem met negen punten voor automatische scherpstelling. In continumodus haalt de camera een snelheid van drie beelden per seconde.

De camera komt op 20 maart op de markt met een richtprijs van 499 euro. Dat is inclusief de 18-55mm-kitlens.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business