Nieuws

Are you always ON? IT on demand

 [Partner info] Bijblijven op uw vakgebied? Dat kan op 26 en 27 maart in Brussels Expo. Op deze data staat Paleis 8 weer helemaal in het teken van het jaarlijkse Infosecurity.be, Storage Expo en the Tooling Event. Drie beurzen waarbij u naast de innovaties van de standhouders ook de nieuwe inzichten op kunt doen tijdens het gratis seminarieprogramma. Toegang tot de beurzen is na aanmelding gratis.

Thema: Always ON. IT on Demand
Dat IT een essentieel onderdeel is van de bedrijfsvoering is geen nieuws meer. Dat medewerkers niet meer per definitie werken binnen de kantoormuren en/of vastgestelde kantooruren ook niet. Zij zijn namelijk ALWAYS ON. Maar hoe komt het dat IT nog vaak uit de pas loopt met de vraag vanuit de business? In diverse seminaries hoort u de antwoorden op diverse problemen die hier bij komen kijken.

Gratis seminarieprogramma
Tot het inhoudelijke programma behoren bijvoorbeeld een sessie over the Underground Economy en eentje over Cryptography. Altijd al eens willen zien hoe een hacker te werk gaat? Beide dagen is er een hacking challenge, waarbij live gehackt wordt en u zelf kunt ervaren hoe een hacker te werk gaat. Dit onder supervisie van Deloitte Risk Services die toelichting geeft. Maar er is meer. Zo geeft bijvoorbeeld Google ook een kijkje in hun security-keuken.
Ook op storage-gebied  staat er veel te gebeuren. Zo hoort u de nieuwste trends op het gebied van virtual storage en is er een seminarie waarin de diepte ingegaan wordt op de volgende generatie data storage en recovery management.

[related_article id=”161920″]

Praktisch

  • Infosecurity.be vindt gelijktijdig plaats met Storage Expo en the Tooling Event
  • wo 26 & do 27 maart 2014
  • Paleis 8 van Brussels Expo
  • Open van 09.30 tot 17.00 uur

De beurs is na aanmelding gratis. Vraag nu uw toegangsbadge aan!

beveiliginginfosecurityopslagpartner infostoragestorage expotooling event

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen