Nieuws

Telefoon met 15 jaar autonomie is nu ook waterdicht

Energizer toonde vorig jaar zijn bijzondere Spare One-telefoon. Vijftien jaar autonomie met noodknop voor levensbedreigende situaties. Vanaf nu is hij ook nog eens waterdicht.

Je moet het maar durven: een telefoon lanceren waarmee je een batterijduur claimt van vijftien jaar.

Natuurlijk ben je niet vijftien jaar bereikbaar met dat toestel. De Spare One is een telefoon voor noodsituaties, eentje die je standaard in elke auto moet aanbrengen of wanneer je op vakantie vertrekt. Om één of een handvol keer mee te bellen.

[related_article id=”161563″]

Met één druk op de grote centrale noodknop stuurt de Spare One automatisch een berichtje naar een aantal voorgeprogrammeerde nummers met je noodsein en de exacte locatie waar je zit. Uiterst belangrijke informatie bij levensgevaarlijke situaties.

De grote nieuwigheid op Mobile World Congress is nu de nieuwste versie van de Spare One, die voortaan ook waterbestendig is dankzij de techniek van Drywired. Die laatste gebruikte vorig jaar nog de befaamde nanotechniek van het Belgische Europlasma, maar deze keer komen ze met een eigen ontwikkeling.

Zelfs onder water kan je voortaan ook om hulp roepen door de noodknop in te drukken. De Spare One is IPX7-gecertificeerd. Vanaf vandaag is de nieuwe Spare One verkrijgbaar voor gemiddeld 89 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business