Nieuws

Toeristische info ophalen met de app iBeaken

Op het Belgisch paviljoen op Mobile World Congress staat één Spanjaard die de app iBeaken presenteert. Een Spaanse vertegenwoordiger voor een Belgische app, straf!

iBeaken is een slimme interactie tussen smartphone en omgeving. Dankzij een QR-code of een NFC-tag kan je meer informatie oproepen in elke gegeven situatie.

Deze code staat ergens op een informatiebord. Na de scan wordt je direct naar een mobiele website gebracht voor extra info, zolang je mobiel internet actief is natuurlijk.

[related_article id=”161563″]

Het grote voordeel van een iBeaken, is dat je direct nieuwe informatie kan toevoegen zonder dat je een volledig nieuw infobord moet voorzien.

Voor wie geen QR-code app op zijn smartphone heeft, biedt iBeaken ook een aparte app aan onder dezelfde naam die in feite een simpele QR-lezer is. Leuke extra functie in de app: wanneer de QR-code niet leesbaar is, kan je de foto simpelweg scannen om toch extra informatie te krijgen.

In totaal heeft iBeaken tot nu toe 426 verschillende partners aan boord in Europa, zoals het René Magritte Museum en Ceramic Museum in België en het Riddarhuset in Zweden. iBeaken mikt natuurlijk niet alleen op musea, maar ook op toeristische trekpleisters en historische gebouwen.

Heb je zin om dit concept te proberen? iBeaken kan je 60 dagen gratis testen. Daarna betaal je 399 euro per jaar voor 75 iBeakens, 699 euro voor 200 iBeakens of onbeperkt voor 1.299 euro per jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business