Nieuws

KPN start proef met buitenshuis tv-kijken over 4G

Een geselecteerd groepje klanten van KPN Compleet kan vanaf eind maart ook buitenshuis genieten van interactieve tv, via het kersverse 4G-netwerk van KPN.

De grootste telecomprovider van Nederland KPN begint vanaf eind maart met een proefproject voor buitenshuis tv-kijken.

Een aantal KPN Compleet-klanten zullen de nieuwe dienst gedurende drie maanden mogen uitproberen. Zij kunnen dan onderweg de interactieve televisie van KPN kijken op hun smartphone of tablet via het nieuwe 4G-netwerk van het bedrijf.

[related_article id=”161563″]

KPN wil met het proefproject tegelijk onderzoeken hoe hun klanten buitenshuis televisiekijken ervaren en wat de technische mogelijkheden van het 4G-netwerk zijn.

De geselecteerde klanten zullen de nieuwe dienst op zowel Android- als iOS-apparaten kunnen gebruiken. Dat is gratis, de gebruikte data zullen niet aangerekend worden.

Populaire zenders Comedy Central/Kindernet, Nickelodeon, MTV, Discovery Channel, Videotheek TV, CNN, BBC World News, één, Ketnet, Canvas, TV 5, Xite, National Geographic Channel en TLC/Animal Planet werken allemaal mee aan het project.

Na de pilot zal KPN de gegevens en feedback van de eerste gebruikers meenemen om zijn aanbod interactieve tv over 4G te optimaliseren.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business