Nieuws

De toekomst van Windows volgens Microsoft

Op ontwikkelaarsconferentie Build gunt Microsoft ons een blik op de richting die het in de toekomst uit wil gaan met zijn producten.

 Microsoft CEO Satya Nadella tijdens Build 2014 in San Francisco.

In San Francisco vindt deze week Microsofts ontwikkelaarsconferentie Build 2014 plaats. Tijdens het evenement gunt Microsoft de wereld een blik op de toekomstplannen voor zijn producten.

Centraal staat de boodschap van "One Windows", met onder meer inspanningen om de verschillende Windows-platformen dichter naar elkaar toe te brengen en apps universeel compatibel te maken op alle apparaten. Daarnaast wordt Windows Phone volwassener en Windows 8 meer muis- en toetsenbordvriendelijk. Ook Nokia – dat binnenkort zijn afdeling voor toestellen en diensten definitief overdraagt aan Microsoft – is van de partij en toont onder meer drie nieuwe Lumia-toestellen, waaronder de eerste Windows Phone met ondersteuning voor dualsim. 

[related_article id=”161452″]

In dit dossier hebben we het belangrijkste nieuws afkomstig van Build 2014 verzameld, zodat je weer helemaal mee bent met wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten van de reus uit Redmond.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business