Nieuws

Moto X krijgt al opvolger in Moto X+1

De eerste details over de opvolger van de Moto X komen aan het licht.

Het ziet er naar uit dat de naam voor de opvolger van Motorola"s Moto X bekend is: Moto X+1. Tenminste, als we professioneel lekker van smartphonegeheimen Evan Blass mogen geloven.

Hij postte wat vermoedelijk het logo van het nieuwe toestel is via zijn Twitter-accout. Blass bezit een erg goede reputatie op het gebied van betrouwbare lekken, dus ook deze keer is de kans groot dat hij gelijk heeft.

De originele Moto X kwam vorig jaar uit in de Verenigde Staten. Europa kon lange tijd alleen jaloers kijken naar het Androidtoestel met tientallen personaliseerbare opties. Tot in februari, toen de smartphone eindelijk de oceaan overstak.

[related_article id=”161563″]

Intussen is de Moto X ook in ons land verkrijgbaar, voor net geen 400 euro. Spijtig genoeg kunnen wij het toestel hier nog niet personaliseren en zijn we gebonden aan een saaie zwarte achterkant.

De Moto X is in de VS te verkrijgen met een achterklep, enigszins opvallend, volledig uit hout. Ook voor de Moto X+1 zou een originele textuur beschikbaar zijn: verdere lekken lijken te suggereren dat een achterkant uit kunstleer voorzien wordt.

Wanneer de Moto X+1 uitkomt, of Europa ook deze keer zal achterblijven, en of het toestel te personaliseren zal zijn, blijft nog afwachten. Voorlopig lijkt het veilig om te gokken op een release in de VS ergens rond de zomervakantie van dit jaar.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business