Nieuws

Mailbox waagt sprong van iOS naar Android

Na een grote schare fans te hebben verworven op iOS, maakt e-mailapp Mailbox nu zijn debuut op Android en wordt er gedacht aan een versie voor Mac.

De populaire e-mailapp Mailbox is vanaf nu ook beschikbaar op Android. De app werd begin vorig jaar op iOS gelanceerd en wist na amper een maand al meer dan 1 miljoen gebruikers aan te trekken. Vandaag staat die teller op 275 miljoen.

Mailbox is compatibel met Gmail- en iCloud-accounts en belooft je e-mail weer beheersbaar te maken, met een lege inbox als uiteindelijk streefdoel. De app is gebaseerd op eenvoudige veegbewegingen om e-mails snel te filteren en archiveren. Die eenvoud en het succes van de app brachten Mailbox in het vizier van Dropbox, dat de dienst al snel onder zijn vleugels nam.

[related_article id=”158662″]

Samen met de lancering van de Android-app, wordt ook de nieuwe functie “auto-swipe” geïntroduceerd. Auto-swipe maakt gebruik van Dropbox om voorkeuren en veegpatronen over al je toestellen en accounts te synchroniseren. Dat betekent dat de app je veelgebruikte acties automatisch gaat aanleren. Heb je bijvoorbeeld de gewoonte om e-mails van vrienden te snoozen tot na het werk, om ze dan ‘s avonds te beantwoorden, dan gaat Mailbox dat na verloop van tijd automatisch voor je doen.

Mailbox heeft ten slotte ook nog aangekondigd dat het aan een desktopversie werkt voor Macs, die momenteel intern getest wordt. Daarnaast kijkt het bedrijf ook nog in de richting van andere e-maildiensten om aan de app toe te voegen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business