Nieuws

Samsung Galaxy S5 wereldwijd beschikbaar

Samsungs nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S5, is vanaf nu wereldwijd beschikbaar. Ook de Gear 2, Gear 2 Neo en Gear Fit zijn vanaf nu te koop.

Samsung nieuwe vlaggenschip, de Galaxy S5, is vanaf nu overal ter wereld te verkrijgen. De smartphone, die eerder dit jaar op het Mobile World Congress in Barcelona werd aangekondigd, wordt op de rekken vergezeld door de Gear 2, Gear 2 Neo en Gear Fit.

De Galaxy S5 is volgens onze redacteur de beste smartphone die je op dit moment kan krijgen en hoewel hij geen revolutionaire nieuwe functies bevat, is Samsung toch opnieuw de goede weg ingeslagen. Vooral het vernieuwde TouchWiz is een hele verademing. Onze volledige review van de Galaxy S5 kan je hier nalezen.

De S5 beschikt over een 5,1 inch Full HD-scherm en draait op een 2,5 GHz Snapdragon 801 quadcoreprocessor en 2 GB RAM. Het intern geheugen bedraagt standaard 16 of 32 GB, maar kan nog worden uitgebreid met een geheugenkaartje. De smartphone is voorzien van een 16 megapixelcamera en wordt aangedreven door een 2.800 mAh-batterij. Het toestel wordt geleverd met Android 4.4.2 en biedt ondersteuning voor 4G.

De Samsung Galaxy S5 is vanaf nu in 125 markten, waaronder België en Nederland, beschikbaar en krijgt een adviesprijs van 699 euro.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business