Nieuws

iPhone 5C 8GB beschikbaar in België en Nederland

Een maand na de introductie van de goedkopere iPhone 5C 8GB, is de smartphone vanaf nu ook in België en Nederland te verkrijgen.

Apple heeft de beschikbaarheid van de iPhone 5C 8GB naar meer landen uitgebreid, waaronder België en Nederland.

De iPhone 5C is de goedkopere tegenhanger van de iPhone 5S, het huidige vlaggenschip van Apple. In maart werd, naast de modellen met 16GB en 32GB, ook een 8GB-model gelanceerd in Australië, China, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Apple breidt dat aanbod nu uit naar meer dan vijftien nieuwe markten, waaronder ook de Benelux.

[related_article id=”158256″]

In België en Nederland gaat de iPhone 5C 8GB voor 549 euro over de toonbank. Dat is 50 euro minder dan de versie met 16 GB en 150 euro minder dan de goedkoopste iPhone 5S (16 GB). Apple hoopt dat het lagere prijspunt van de 8GB-versie de verkoop van de iPhone 5C kan aanwakkeren.

De iPhone 5C – die eind vorig jaar samen met de iPhone 5S werd gelanceerd – werd tot nu toe maar lauw onthaald door het internationale publiek. Hoewel Apple niet in detail wil treden over specifieke verkoopcijfers, heeft het wel al toegegeven dat de verkoop van de 5C achterop hinkt op die van de populairdere 5S. Het is maar de vraag of Apple dat tij nu nog kan doen keren, want in september zal naar alle waarschijnlijkheid weer een nieuwe iPhone worden onthuld.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business