Nieuws

Samsung en Amazon bouwen e-bookwinkel

Amazon en Samsung lanceren een e-bookwinkel die uitsluitend op Galaxy-toestellen beschikbaar zal zijn.

Samsung heeft aangekondigd dat het samen met Amazon aan een e-bookwinkel werkt die uitsluitend beschikbaar zal zijn voor Galaxy-toestellen.

De dienst krijgt de naam “Kindle for Samsung” en zal de eigenaars van een Galaxy-smartphone of -tablet toegang geven tot “miljoenen bestsellers, kranten en magazines”, waaronder naar eigen zeggen ook 500.000 exclusieve titels. Voorlopig gaat het enkel om Engelstalige boeken, een Nederlandstalig aanbod is er (nog) niet.

[related_article id=”160734″]

De app synchroniseert je laatst gelezen pagina tussen verschillende toestellen, maakt een back-up van je e-books in de cloud en geeft aan hoe lang je er ongeveer over zal doen om een boek of hoofdstuk uit te lezen, gebaseerd op je gemiddelde leessnelheid.

Samen met de lancering van de e-bookwinkel worden ook de “Samsung Book Deals” geïntroduceerd. Daarmee krijgen gebruikers van Kindle for Samsung tot twaalf gratis e-books per jaar, die ze kunnen kiezen uit een selectie van vier boeken per maand.

Kindle for Samsung wordt in de loop van deze maand officieel gelanceerd via Samsung Apps in meer dan 90 landen, waaronder ook België en Nederland. De app vereist Android 4.0 en is nu reeds beschikbaar voor de Galaxy S5. Andere Galaxy-toestellen zullen snel volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business