Nieuws

Skype maakt videobellen in groep gratis

Microsoft is gestart met het gratis aanbieden van videobellen in groep via Skype. Voorheen moest je voor die functie betalen.

Microsoft heeft aangekondigd dat videobellen in groep via Skype voortaan gratis is op Windows, Mac en Xbox One. De gratis ondersteuning zal binnenkort ook worden uitgebreid naar andere platformen.

Het nieuws werd bekendgemaakt via de officiële blog van Skype. Tot voor kort was een Premium-account vereist om met een groep van drie tot tien mensen te kunnen videobellen. Skype is momenteel bezig met het vernieuwen van zijn Premium-account en groepsvideobellen zal daar voortaan dus geen deel meer van uitmaken.

[related_article id=”161452″]

Voorlopig blijft de mogelijk om in groep te kunnen videobellen beperkt tot Windows, Mac en Xbox One. Skype heeft al laten weten dat de functionaliteit naar andere platformen zal worden uitgebreid, maar het is nog niet duidelijk wanneer. Door groepsvideobellen gratis te maken lijkt Skype zichzelf beter te willen weren tegen de concurrentie van alternatieven als Google Hangouts, dat al langer gratis videobellen in groep aanbiedt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business