Pebble Steel te koop in België en Nederland

De smartwatch met e-inkscherm is via verschillende webwinkels beschikbaar, maar krijgt wel een duurder prijskaartje dan in het buitenland.

De Pebble Steel is vanaf nu ook in België en Nederland te koop via verschillende webwinkels. De smartwatch met e-inkscherm krijgt wel een duurder prijskaartje dan in het buitenland.

In 2013 heeft Pebble zijn eerste smartwatch gelanceerd via een succesvolle campagne op het crowdfundingplatform Kickstarter. In januari van dit jaar had het bedrijf al een opvolger klaar, de Pebble Steel. Vier maanden later is dat nieuwe horloge ook bij ons beschikbaar.

[related_article id=”161563″]

De Pebble Steel toont heel wat gelijkenissen met de originele Pebble, met een nieuwe behuizing als meest opvallende verandering. De Pebble zag er sportief uit, met een behuizing van polycarbonaat en een rubberen armband. De Pebble Steel kiest dan weer voor elegantie en is opgetrokken uit roestvrij staal. De armband komt in twee versies: metaal of leer.

Op vlak van software is er niet veel veranderd. Net als zijn voorganger kan je de Pebble Steel koppelen met een iPhone of Androidtoestel om meldingen te synchroniseren met de smartwatch. Alle apps die reeds voor de Pebble werden uitgebracht, worden ook door het nieuwe horloge ondersteund.

Pebble heeft het slimme horloge van een e-inkscherm voorzien waardoor de batterij het, in teegenstelling tot veel andere smartwatches, vijf tot zeven dagen volhoudt op één batterijlading. Het horloge is waterdicht en doet ook dienst als gewoon uurwerk, met verschillende digitale en analoge klokken om uit te kiezen.

De Pebble Steel is in het buitenland al langer te koop, maar in België en Nederland was het horloge tot voor kort moelijk verkrijgbaar. Ondertussen zijn een aantal lokale webwinkels, waaronder Bol.com en Coolblue, begonnen met de verkoop van de smartwatch. Er is wel een addertje: de Pebble Steel is langs deze weg heel wat duurder. Beide webwinkels adverteren hem voor ongeveer 330 euro, terwijl je er in de Verenigde Staten 250 dollar voor neertelt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business