Nieuws

Motorola waarschuwt je familie in noodgevallen

Motorola introduceert een nieuwe app die vrienden en familie verwittigt in geval van nood, en een signaal verzendt wanneer een geliefde veilig thuiskomt.

In geval van rampspoed neem je het best contact op met de hulpdiensten, maar ook vrienden en familie zullen het op prijs stellen wanneer je iets laat weten. Als de nood het hoogst is, heb je waarschijnlijk geen zeeën van tijd om zowel 112 te bellen als je hele vriendenkring een sms te sturen.

Motorola schiet je preventief ter hulp met de Motorola Alert-app voor de Moto E en Moto G LTE. De app helpt je om snel de mensen te waarschuwen die belangrijk zijn voor jou, wanneer je ze nodig hebt. Je hoeft enkel de telefoon in alarmmodus te zetten. Motorola Alerts zal vanaf dan op bepaalde intervallen berichten met jouw locatie sturen naar de mensen die je vooraf hebt ingesteld.

[related_article id=”161563″]

De app heeft nog een aantal extra functies voor kinderen en ongeruste ouders. Zo kan je locaties instellen, zoals thuis of werk. Motorola Alerts zal dan telkens een bericht sturen wanneer je kind bijvoorbeeld de school verlaat, of wanneer de sloeber veilig thuis aankomt.

Voorlopig werkt de applicatie nog niet met de Moto X of G, maar dat wordt in de nabije toekomst met een update rechtgezet. Voor wie wel een compatibel Motorolatoestel heeft is de app gratis te downloaden van de Google Playstore.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business