Nieuws

Nokia prijst nieuw vlaggenschip Lumia 930 onder 500 euro

Microsoft kondigt aan dat de Lumia 930 in het begin van de zomer te koop zal zijn, en dat voor minder geld dan oorspronkelijk gedacht.

De Lumia 930 krijgt de eer het nieuwe vlaggenschip te worden van Nokia, of liever Microsoft Mobile. De 930 breekt het traditionele Lumia-design met een aluminium behuizing en is in het groen, oranje, wit en zwart beschikbaar. Het opvallendste is echter de prijs waarvoor Microsoft het vlaggenschip op de markt brengt: 499 euro.

Daarvoor krijg je een 5 incher met een full-HD schermresolutie. Het oledscherm is voorzien van Clearback-technologie en moet er volgens Microsoft prachtig uitzien. Onder het scherm vinden we een Snapdragon 800 2,2 GHz quadcoreprocessor en 2 GB RAM. Een 2.420 mAh-batterij zorgt voor de stroom.

[related_article id=”161452″]

In ware Nokia-stijl krijgt de 930 een stevige camera: 20 megapixel achter een Pureview Carl Zeiss-lens. Naast mooie film moet de telefoon ook realistisch geluid opnemen met een vierrichtingsmicrofoon die Dolby 5.1-opnames ondersteunt. Zoals het een vlaggenschip betaamt, is de Lumia 930 natuurlijk LTE (4G)-compatibel. Het toestel verschijnt rond het begin van de zomer bij ons op de markt.

4g930lumiamicrosoftmicrosoft mobilemobielnieuwsnokiapureviewvlaggenschip

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals