Nieuws

Nieuw: Nuance Power PDF Advanced!

Probleem: PDF is de standaardindeling bij bedrijven om samen aan documenten te werken. Toch ontbreekt het de meeste professionals aan adequate, krachtige PDF-functies. Bepaalde PDF-software biedt krachtige functies, maar valt door de hoge prijs buiten het bereik van de meeste gebruikers, terwijl lager geprijsde alternatieven door de beperkte mogelijkheden tekortschieten. Wie wel beschikt over de duurderde PDF-software, kan niet goed uit de voeten met de ingewikkelde, ontoegankelijke interface. Dit staat samenwerking en productiviteit in de weg.

Oplossing: PDF-software die zakelijke gebruikers alle benodigde functies biedt om productief te kunnen werken, voor een prijs die te verantwoorden valt.
Samenwerking en productiviteit voor een prijs die te verantwoorden valt. Krachtige software met slimme functies en een gebruikersvriendelijk ontwerp, precies afgestemd op de behoeften van bedrijven en professionals. PDF-documenten en -formulieren ongekend snel en eenvoudig samenstellen, vergelijken, converteren, maken, dicteren, bewerken, lezen, zwartmaken, scannen, zoeken, beveiligen, ondertekenen, afdrukken en valideren.

Ontdek het hier en download nu de nieuwe Nuance Power PDF!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business