Nieuws

Laat Google je reisbestemming kiezen

Google breidt Flight uit met een gokknop, zodat je snel reisbestemmingen kan vinden die aan jouw voorwaarden voldoen.

De vluchtplanner van Google is een overzichtelijke website die goed van pas komt wanneer je een reis aan het organiseren bent. Maar ook wanneer je nog niet weet waar je naar toe wil kan Google je helpen.

De vernieuwde versie van Flight Search toont je de goedkoopste vlucht van en naar je bestemming rond een gegeven tijdsperiode, maar als het allemaal niet zo veel uit maakt kan je op de vertrouwde ‘I’m feeling lucky’ knop klikken.

[related_article id=”158901″]

Google stelt je vervolgens een willekeurige reisbestemming voor, met bijhorende foto om je te doen watertanden. Natuurlijk heb je niet zomaar 2.000 euro liggen om eens over en weer naar Sydney te vliegen, dus is het ook mogelijk enkele parameters in te geven.

Misschien wil je er gewoon even tussen uit, mag de vlucht niet meer dan 200 euro kosten en wil je niet langer dan 3 uur onder weg zijn? Dan stelt de zoekgigant een tripje naar Rome of Dublin voor. Ligt je budget hoger en zit je er niet in om even onderweg te zijn, zolang je maar niet moet overstappen? Dan kan je een rechtstreekse vlucht naar Peking overwegen.

Vooral het willekeurig zoeken met budgetbeperking is natuurlijk handig. Er bestaan genoeg andere sites waar je terecht kan voor informatie, maar nergens krijg je zo snel een overzicht van mogelijke reisbestemmingen als met Google. Daar moet je dan wel bij nemen dat het bedrijf nu niet alleen weet wie je contactpersonen zijn, wat er in je mails staat en wat je zoekt, maar ook waar je naartoe reist.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business